The Hitchhiker's Guide to Dayton Tech & Startups

The Hitchhiker's Guide to Dayton Tech & Startups

Bizwomen Mentoring Monday

  • Sinclair Community College - Great Hall building 12 - 444 W 3rd Street Dayton, Ohio 45402 United States

MEET YOUR MENTOR at the BIZWOMEN MENTORING MONDAY event.

Join the Dayton Business Journal on April 3rd for this one-of-a-kind event that brings together women in a casual, fast-paced coaching atmosphere.

This event will take place in 43 markets including our digital markets NYC, Chicago and LA.  Our goal is to draw more than 200 women to be coached by at least 40 mentors in each market.  That means about 8,600 women will be mentored and another 1,700 women mentors.  That’s nearly 10,000 of the best and brightest women across the country.  

The events will be a speed coaching format offering the guests (mentees) the opportunity to have at least three or four seven minute conversations with different coaches. 

Want to see the event in action? Click here to check out this video from our inaugural Bizwomen Mentoring Monday.

Tentative Agenda :This year we will be holding Mentoring Monday in the afternoon.

  • 4:30-5:00 (30 min) Networking and light appetizers
  • 5:30-5:40 (10 min) Guest welcome by publisher
  • 5:40-6:30 (50 min) Group A Roundtable / Group B Mentoring (one-on-one sessions for 7 minutes each)
  • 6:40-7:30 (50 min) Group B Roundtable / Group A Mentoring (one-on-one sessions for 7 minutes each)

Each mentee will be assigned group A or B when they arrive at the event or noted on their name badge.

Group A will participate in one-on-one speed mentoring sessions from 5:40PM – 6:30PM (50 minutes) -> Group B will be participating in the round table discussions

The groups will then switch and Group B will participate in one-on-one mentoring sessions from 6:40PM-7:30PM (50 minutes) -> Group A will be participating in the roundtable discussions

Summary: While one group is participating in the speed mentoring, the other group will be in the center of the room for roundtable discussions with some of our table hosts discussing different topics and networking.